Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Daniel Craig (51) už bude opravdu muset předat roli Jamese Bonda někomu mladšímu. Natáčení na Jamajce se kvůli jeho dalšímu zranění muselo pozastavit.

„Daniel při scéně, ve které měl rychle utíkat, ošklivě upadl a zranil si kotník. Měl velké bolesti. Než se uzdraví, nebude natáčení pokračovat,“ sdělil zdroj z filmového štábu britskému deníku Daily Mail.

Aktuální natáčení je jeho páté propůjčení se roli Jamese Bonda a toto zranění je nejméně sedmé, o kterém se ví.

Při natáčení Casino Royale si při jedné z vůbec prvních scén jako agent 007 vyrazil dva zuby.

Quantum of Solace mu přineslo hned čtyři zranění. Při jedné z akčních scén si narazil žebra a v další dostal kopanec do hlavy, který si vyžádal osm stehů. Tím to ovšem neskončilo, ještě přišel o bříško pravého prsteníčku na ruce a skončil na operaci s přetrženými vazy v rameni. Poslední zranění ovšem nebylo tolik vinou natáčení, prý by se mu poraněné rameno ozvalo dříve nebo později i při jiném natáčení.

Při natáčení bondovky Spectre v Mexiku si při akční scéně poranil vazy v koleni a musel na operaci.

Snad Daniel dotočí nejnovějšího Bonda, jelikož se všichni těší i na to, že byl do záporné role obsazen Rami Malek. byl do záporné role obsazen Rami Malek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám