Hlavní obsah
Článek

Jsou spolu minimálně dvacet let, dokázali překonat krize a staly se sedmi nejstabilnějšími páry Hollywoodu. V době, kdy se ve světě průměrně rozvádí téměř každý druhý pár a u hvězdných párů je to ještě častější, spolu Victoria a David Beckhamovi, Will Smith a Jada Pinkett Smith nebo také Meryl Streep a Don Gummer dokázali vydržet už desítky let! Jak to dělají a jaký mají recept na vztah?

Tom Hanks a Rita Wilson

Mezi opravdu nejstabilnější páry Hollywoodu patří bezesporu Tom Hanks (67) a jeho manželka Rita Wilson (66).

Ti spolu tvoří pár již od roku 1988. Potkali se na place při natáčení televizního filmu a zamilovali se do sebe.V roce 2020 překonali společně boj s COVID-19 a využili svou popularitu k podpoře výzkumu této nemoci. Jejich recept na pevný vztah je vzájemná důvěra a podpora.

Denzel Washington a Pauletta Pearson

Denzel Washington (68) potkal lásku svého života Paulettu Pearson (72) už na univerzitě, kde oba studovali dramatický obor. Tam ji také Denzel požádal o ruku a o rok později, v roce 1983 se vzali. Ačkoliv jejich manželství nebylo bez krize, vydrželo jim doposud a mají spolu čtyři děti. Tajemství úspěšného vztahu staví na vzájemné komunikaci.

Will Smith a Jada Pinkett Smith

Will Smith (55) a Jada Pinkett Smith (52) se potkali, když Jada získala roli v seriálu, kde hrál Will. Manželský pár tvoří od roku 1997. Prošli si krizí, ke které se veřejně přiznali, a pracovali na obnově svého vztahu, což se jim podařilo.

Will se pro svou manželku nezdráhá bít jako lev, předávání Oskarů v roce 2022, kdy Will neudržel nervy na uzdě a uštědřil pořádnou facku svému hereckému kolegovi Chrisi Rockovi právě kvůli Jadě, je toho důkazem.

Meryl Streep a Don Gummer

Meryl Streep (74) potkala Dona Gummera (76) v těžkých chvílích, poté, co její tehdejší partner, herec John Cazale (†42), zemřel na rakovinu, a jejich setkání bylo osudové. Jsou spolu již od roku 1978. Tajemstvím jejich vztahu je prý vzájemná podpora. Don Meryl vždy podporoval jak v osobním životě, tak také v její herecké kariéře, sám se stal úspěšným sochařem.

David Beckham a Victoria Beckham

Ačkoliv jim mnozí dávali maximálně rok nebo dva, tento krásný britský pár to nakonec celému světu ukázal. David Beckham (48) a Victoria Beckham (50) jsou manželé už od roku 1999 a klape jim to dodnes.

Potkali se za dob Spice Girls, kde Victoria tehdy působila, na fotbalovém zápase. Následovala romantika a láska na první pohled jako z červené knihovny. Po dobu jejich manželství překonali řadu krizí a spekulací, které se šířily v médiích. Vychovávají spolu čtyři děti.

Matthew Broderick a Sarah Jessica Parker

Herečka a módní ikona Sarah Jessica Parker (59) a herec Matthew Broderick (61) se potkali v roce 1991 na Broadwayi. V té době Sarah pracovala na divadelním představení, ve kterém Matthew hrál hlavní roli. Zajiskřilo to mezi nimi a o čtyři roky později, v roce 1997 se tajně vzali v Malibu v Kalifornii. Mají spolu tři děti. Manželský pár se snaží stůj co stůj svůj vztah držet mimo média, což je jejich recept na pevný vztah. Drží spolu už více než dvě desetiletí,takže jejich taktika asi funguje.

Goldie Hawn a Kurt Russel

Je-li řeč o nejstálejších párech Hollywoodu, nesmíme opomenout herecký pár Goldie Hawn (77) a Kurt Russell (72), který byl svého času také tím nejoblíbenějším párem Hollywoodu. Goldie a Russel se poprvé potkali na natáčení komediálního muzikálu v roce 1966, kdy Goldie bylo 21 let a Kurtovi 16 let.

Na to, aby mezi nimi přeskočila jiskra, si ale museli počkat až do roku 1983 na natáčení filmu Odpolední směna, kdy se do sebe zamilovali. Ačkoliv jsou spolu už 40 let, nikdy se nevzali a právě to a také spoustu legrace považují za recept na dlouholetý vztah.

Reklama

Další články

Načítám