Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka Eliška Ochmanová, která se alternuje například s Evou Burešovou v titulní roli Sibyly a uvidíme ji i v novém představení Alenka v kraji zázraků, šla do sebe. Sice nebyla nikdy vyloženě tlustá, ale tak trochu oplácaná ano, tak se rozhodla zhubnout. A daří se jí to. "Už mám dole sedm kilo a šestnáct centimetrů v pase," pochlubila se.

"Ne že bych se ve svém těle necítila dobře, ale konečně mi došlo, že práce, kterou dělám, obnáší nějaká kritéria a člověk se musí někdy i zapřít a dělat to, co se po něm chce. Kdybych se ale měla vyrovnat Evě Burešové, to bych nemohla jíst aspoň dva roky, ona je opravdu hodně hubeňoučká. Ale je fakt, že to na tom jevišti vypadá líp," mínila. "Mám dietu s klasickými omezeními tučných jídel a sacharidů," prozradila.

Eliška má stálého partnera, tak nás zajímalo, co na změnu její postavy říká. "Přítel mě měl rád takovou, jaká jsem byla, a je fakt, že všechno to, co ze mě zmizelo, mu trochu v posteli chybí. Ale nestěžuje si," svěřila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám