Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jihoafrická kráska Candice Swanepoel (35) je po porodu druhého syna v nejlepší formě, dokázala to i na přehlídce spodního prádla Victoria´s Secret Fashion Show. A to malého Ariela porodila teprve před pěti měsíci. Vypracované tělo ukázala i při focení kampaně pro vlastní značku plavek.

Modelka vypadá na fotkách bezvadně a svůj vosí pas a ploché bříško ukazuje hned v několika modelech. Je při nejmenším obdivuhodné, co se svou figurou dokázala udělat. Kromě Ariela má Candice ještě syna Anaca (2).

Candice a její kolegyně s andělkými křídly Behati Prinsloo a Adriana Lima byly beze sporu hlavními atrakcemi přehlídky Victoria´s Secret. Lima po 19 letech končila kariéru a neubránila se slzám, zatímco pro Prinsloo to byl rovněž návrat na molo po dvou dětech. Společně se Swanepoel dokázaly, že ani mateřství je od předvádění prádla neodradí. O dokonalé postavě Candice se můžete přesvědčit v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám