Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sex si sice za peníze koupíte, ale jestli jste v něm dobří, vám ani všechny prachy světa nezajistí. Pojďte se s námi podívat na seznam slavných zahraničních hvězd, které prosluly tím, že se jim to v posteli nevyvedlo, nebo mají dokonce pověst „postelových břídilů“.

Eminem

Také se nám tomu nechce věřit. Ačkoliv jeden z nejslavnějších rapperů světa platí za sexsymbol, podle jeho exmanželky není tato disciplína jeho silnou stránkou. Kim Mathers, s níž byl ženatý na přelomu tisíciletí, v roce 2009 pro detroitské rádio doslova uvedla: „Sex byl špatný.“ K věci dodala, že Eminem není dole příliš obdařen, a k tomu potřebuje viagru, aby fungoval. Ouch. Doufejme, že z ní mluvila zášť.

Madonna

Popová královna Madonna si na své image sexuální bohyně zakládá. I v 65 letech má skvělou figuru a podle všeho si užívá radovánky s výrazně mladšími partnery. Ne vždycky to ale bylo pravidlem. Byly dokonce doby, kdy na sex neměla ani pomyšlení. A údajně to stálo za rozchodem s jejím exmanželem Guyem Ritchiem v roce 2008. Podle MailOnline zpěvačka tolik dřela v posilovně, že byla na sex příliš unavená. Podle všeho byl její muž na suchu celých 18 měsíců, až už to nevydržel a podal žádost o rozvod. Zdá se to sice jako historka hodně přitažená za vlasy, ale víte, co se říká: Na každém šprochu…

Hugh Hefner

Někdejší majitel Playboye a magnát Hugh Hefner svého času sdílel své sídlo s nespočtem blond „králíčků“ a podle všeho měl hromadu sexu. Nicméně dle jeho expřítelkyní byly jeho schopnosti spíš zklamáním. Jeho poslední manželka Crystal Harris dokonce uvedla, že spolu spali pouze jednou. „Trvalo to asi dvě vteřiny. To jsem nedala. Prostě jsem odešla. Hef mě nevzrušuje, je mi líto,“ uvedla v rádiové show Howarda Sterna.

Brian McFadden

Televizní hvězda Kerry Katona je velmi sdílná. Když se jí v roce 2018 zeptali, kdo byl jejím nejhorším milencem, nedržela se vůbec zpátky. „Brian stál za ho*no,“ řekla doslova o mužství svého prvního manžela Briana McFaddena ze skupiny Westlife. Ups.

Ashton Kutcher

Než začnete panikařit, nebojte se, herec Ashton Kutcher promluvil v roce 2008 o svém poprvé – a sám ho označil jako „příšerný zážitek“. „Bylo to v lese a bylo to otřesné. Celé to trvalo asi dvě vteřiny a bylo to dost trapné,“ přiznal hollywoodský krasavec. Všechno dal ale do pořádku. „O dva roky později jsem s ní měl sex znovu. Čistě abych jí dokázal, že to poprvé byl úlet a zlepšil jsem se,“ uvedl na svou obranu. To se nám ulevilo.

Reklama

Další články

Načítám