Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ Harry slaví už 34. narozeniny! Sice se letos oženil, ale ani to mu na popularitě neubralo. Sympatického zrzka si oblíbili snad po celém světě a jeho popularita stále stoupá. Podívejte se na šest důvodů, proč je Harry (39) tolik populární.

Umí to s dětmi

Kdo by si nepamatoval video, jak princ Harry sedí na tribuně a pojídá popcorn, který mu začne krást holčička sedící vedle něj. Kdo čekal, že ji princ napomene, byl na omylu. S roztomilou malou slečinkou totiž začal dokonce laškovat.

Pro charitu by se rozkrájel

O Harrym je známo, že se opravdu vehementně snaží pomáhat, kde je potřeba. Podporuje na 22 různých charitativních organizací a s bratrem Williamem založil The Foundation of Prince William and Prince Harry, která podporuje znevýhodněné mladé lidi, udržitelný rozvoj, ochranu životního prostředí a v neposlední řadě blaho členů ozbrojených sil a jejich rodin.

Stále myslí na svou maminku

Většina lidí v mladém princi vidí jeho maminku, tragicky zesnulou princeznu Dianu. A nemýlí se. V pomoci druhým se Harry skutečně našel a většinu své práce zasvětil charitě. Nejednou se nechal slyšet, že by si v životě nejvíc přál to, aby na něj maminka byla pyšná. Jsme si jisti, že by rozhodně byla.

V uniformně vypadá božsky

Princův vojenský výcvik už je sice dávno minulostí, nicméně proběhl. Milióny žen po celém světě dodnes vzpomínají na to, jak byl princ v uniformě sexy. Uniformu už sice dávno zahodil, ale k nějaké té slavnostní příležitosti, jako je například vlastní svatba, si ji ještě rád oblékne.

Nejhezčí zrzek Británie

Než se z prince Harryho stal muž, nebyli zrzci u žen příliš populární. Jakmile však dospěl, nikdo už nevnímal zrzavou kštici jako handicap. Zrzaví muži po celém světě vděčí Harrymu možná za víc, než si myslí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám