Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miliardář Karel Komárek, který je podle aktuálního žebříčku 4. nejbohatším Čechem a 257. nejmajetnějším miliardářem na světě, je každoročně součástí karlovarského filmového festivalu. Letos poprvé zaštítil program Future Frames pro mladé talentované režiséry, jehož vítěz získal stipendium na měsíční pobyt v Hollywoodu.

Právě v rámci jeho slavnostního vyhlášení se konala ve zrekonstruovaných Císařských lázních tradiční, i když letos komornější, párty jeho finanční skupiny. O slavnostní zahájení se postaral Šimon Caban a v exkluzivním prostředí nebyla nouze o známé hosty.

Při příchodu zapózoval našim fotografům sám Komárek, jenž příliš medializaci nevyhledává, se svojí půvabnou manželkou Štěpánkou, které to v černých rafinovaných koktejlkách velmi slušelo. Předání ceny si nenechali ujít ani prezident festivalu Jiří Bartoška (77) a výkonný ředitel Kryštof Mucha s manželkami a další hosté, jejichž snímky můžete vidět v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám