Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nečekanými posilami v řadách modelů a modelek se během čtvrteční přehlídky Alexandra Mattiussiho v Paříži během tamního týdne módy stala herečka Diane Kruger se svým snoubencem Normanem Reedusem. Pár, který vychovává pětiletou dceru Novu, si na mole vedl skvěle, jak se můžete přesvědčit ve fotogalerii…

Zatímco profesní začátky Diane patřily právě modelingu, Normanovi podobné zkušenosti chybějí, ale znát to na sobě nenechal. Oblíbený herec ze seriálu Živí mrtví, v němž ztvárnil postavu Daryla Dixona, nasadil svou tradiční kamennou tvář a vyrazil v poněkud divoké módní kreaci před publikum.

Jeho milá oproti tomu vynesla o poznání elegantnější outfit. Ve dvouřadém tmavomodrém saku se sukní a černých šněrovacích kozačkách do špičky vypadala senzačně.

Rodačka z Německa v minulosti sdílela na svých sociálních sítích i snímek ze své první modelingové kampaně, k níž napsala: „Bože můj, byla jsem vážně dítě, když jsem začínala s modelingem! Tohle je moje úplně první kampaň pro Emporio Armani, kterou nafotila úžasná Dominique Isserman.“ Diane bylo v té době sladkých šestnáct…

Související témata:
Norman Reedus

Reklama

Další články

Načítám