Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doja Cat je oficiálně největší hvězdou pařížského fashion weeku. Na něj vynesla hned několik outfitů, kterými na sebe strhla veškerou pozornost.

Hned na pondělní přehlídku Schiaparelli dorazila od hlavy k patě natřená rudou barvou a pokrytá krystaly Swarovski. Těch bylo neuvěřitelných 30 tisíc. Aplikovat je na tělo trvalo pět hodin a rapperka prý během procesu prokázala velkou trpělivost.

Na středeční přehlídce značky Viktor And Rolf pro změnu zaujala knírkem a natupírovaným obočím. Look byl ve skutečnosti poctou jednomu z návrhářů Viktoru Horstingovi. K tomu vynesla béžový oblek a dokonalý maskulinní outfit byl na světě.

Na přehlídce značky Valentino už zase oslňovala třpytivou podprsenkou s minisukní a dlouhým sakem, na hlavu nasadila paruku s vlasy po zadek. Ve skutečnosti je Doja Cat na ježka, vlasy nedávno oholila.

Své módní výstřelky pak ten den zakončila modrým koženým modelem s páskem, v němž dorazila na přehlídku Jeana Paula Gaultiera.

Reklama

Další články

Načítám