Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vychutnat si vychlazený zlatavý mok, to Češi rozhodně zvládnou na jedničku. Alespoň nějaké prvenství si s drtivou převahou nad ostatními státy umíme podržet. Ale zahnat jím žízeň dovedou i mnohé slavné ženy. Ke které podle vás pivko sedí nejlépe? Podívejte se do naší fotogalerie a hlasujte v anketě.

Ročně vypije v průměru každý Čech 135 litrů, ale během pandemie covidu-19 to bylo dokonce ještě o třicet litrů víc. Také druhé Rakousko za námi každoročně zaostává v průměru o necelých třicet litrů na osobu.

Půllitrem vychlazeného moku nepohrdnou dokonce ani princezna Kate nebo její švagrová Meghan Markle. Mezi dalšími slavnými dámami na snímcích pak najdete například herečky Elsu Pataky či Bellu Thorne či její sestru Dani. Z láhve se klidně napije zpěvačka Cheryl Cole a rovnou tupláka si dopřeje manželka rappera Ice-T Coco Austin.

Jasnou převahu mají ovšem kupodivu jednoznačně modelky. Stejnou nálož jako Coco zvládne například Nina Agdal. S pivkem v ruce na nás mrká ale i Karlie Kloss, zatímco na pláži se ráda zchladí třetinkou Alessandra Ambrosio. Zápas bez piva si pro změnu nevychutná tak dobře ani Emily Ratajkowski…

Ke které ze slavných dam se podle vás pivo hodí nejlépe?
Kate Middleton
30,3 %
Meghan Markle
3,7 %
Elsa Pataky
7,4 %
Bella Thorne
3,1 %
Dani Thorne
0,7 %
Cheryl Cole
6,1 %
Coco Austin
1,6 %
Nina Agdal
10,8 %
Karlie Kloss
2 %
Alessandra Ambrosio
25,4 %
Emily Ratajkowski
8,9 %
Celkem hlasovalo 11355 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám