Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani letošní tradiční narozeninový koncert Divadla Broadway známé osobnosti nepodcenily. Slavnostní koncert k 21 letům od založení si nenechaly ujít hvězdy, které se na pražské muzikálové scéné objevují již řadu let, ale také nováčci. A na slavnostní událost se také všichni náležitě oblékli.

Mezi nimi nechyběla hvězda seriálu Zoo Michaela Pecháčková (20), která exceluje v novém muzikálu Okno mé lásky. Na jevišti se objevila v dlouhé zelené róbě, ve které vypadala jako princezna. Nováčkem v Divadle Broadway je od loňského roku také raperka Sharlota (27), která ztvárňuje jednu z hlavních rolí v již zmíněném muzikálu. Na jevišti se objevila v extravagantním modelu, na které jsme u ní zvyklí. Kamila Nývltová (34) pak na akci zvolila decentní bílý kostýmek s hlubokým dekoltem.

Během koncertu zazpíval známé muzikálové písně diváků také matador Daniel Hůlka, Marian Vojtko nebo Bohuš Matuš. Vystoupení si i navzdory zranění nenechal ujít ani Milan Peroutka, který dorazil o berlích a za pár dní ho čeká operace. Komu to na jevišti tentokrát nejvíce slušelo se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám