Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dojemnou vzpomínku na svého muže sdílela Olga Menzelová (46). Odchod oscarového režiséra, který zemřel 5. září před třemi lety, ji stále nepřebolel. Střípky z minulosti si tak pravidelně připomíná krásná léta, která spolu strávili.

„Jaké máte štěstí, že máte někoho, kvůli komu je loučení tak těžké,” svěřila se Olga Menzelová, která po boku režiséra prožila 22 let. „Pořád počítám… 1095 dní jsme se už neviděli,“ dodala dojemně v den třetího výročí úmrtí oscarového režiséra. Na lásku svého života Olga ráda vzpomíná.

S režisérem přivítala na světě dceru Evu Marii, společně ale vychovávali také nejstarší dceru Aničku, kterou má Menzelová s režisérem Jiřím Brabcem. Poslední roky byl režisér kvůli těžkému zánětu meningitidy upoutaný na lůžko. Osudným se mu nakonec stal covidový zápal plic.

„Ale i když nejsi, stejně s námi stále jsi. Jiřinko,“ nechala se slyšet Menzelová a dojemně dodala: „Láska na věky, brzy na shledanou."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám