Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtvrteční premiéra očekávaného pátého pokračování filmové série Indiana Jones v Cannes dosud přinesla pohled na nejzajímavější róby vynesené během letošního 76. ročníku filmového festivalu.

Kromě francouzských celebrit se na červeném koberci objevila za dlouhého potlesku hlavní hvězda snímku nazvaného Indiana Jones a nástroj osudu Harrison Ford se svou manželkou Calistou Flockhart, která vsadila na klasiku v podobě černé. Stejně tak i britská herečka Phoebe Waller-Bridge, jejíž model střihu mořská panna příliš nezaujal. Černou v kombinaci se stříbrnou vynesla také indická herečka a Miss World z roku 1994 Aishwarya Rai Bachchan. Kanárkově žlutou pak ozvláštnila svou róbu modelka Adriana Lima.

Po výraznějších odstínech sáhly například Sara Sampaio v oranžové, Iris Mittenaere v šeříkové či těhotná modelka Karlie Kloss, která ve svých šatech připomínala antickou bohyni.

Červená hrála prim na úchvatné volánové róbě anglické televizní hvězdy Zary McDermott či u thajské herečky Arayi Hargate nebo francouzské písničkářky Yseult Onguenet. Ty ovšem u módních kritiků spíš pohořely. Jako nejhůře oblečenou ženu premiéry však zahraniční média vnímají francouzskou herečku Frédérique Bel, která zvolila průsvitné šaty postrádající vkus.

Do Cannes se vydala i česká topmodelka Eva Herzigová. Ta ovšem zavítala na společenskou akci s názvem Women’S Stories Gala, kde se blýskla v modelu z černého latexu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám