Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italská kráska Monicca Bellucci (47) si v pátek odskočila od natáčení historického thrilleru Guardian of the Harem, aby mohla nafotit v italském letovisku Portofino novou kampaň pro značku Dolce & Gabbana.  Vnadná Monica, která vyzařovala smyslnou ženskost a sexappeal všude kolem, dokázala zcela zastínit i modelku Biancu Balti, s níž pro fotografa pózovala a která je o celých 20 let mladší.

Uhrančivá herečka zazářila v několika modelech. Většina mužů z ní však nemohla spustit oči především ve chvíli, kdy se oblékla do černého negližé, které dokonale kopírovalo její nepřehlédnutelné přednosti. Však také fotograf a asistent se mohli přetrhnout, aby na Monice mohli udělat poslední úpravy a herečce to v jednu chvíli nejspíš nebylo moc příjemné.

Monicu Bellucci bylo možné vidět v mnoha známých filmech jako Matrix Reloaded, Matrix Revolution, Kletba Bratří Grimmů, Umučení Krista, Maléna či Drákula.

Bellucci je vdaná za francouzské herce Vincenta Cassela (45), s nímž se také objevila v několika filmech. V hlavních rolích si společně zahráli například v Tajných agentech. Mají dvě dcery, sedmiletou Devu a roční Léonii.

Reklama

Další články

Načítám