Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alena Mihulová (46) se poprvé prosadila ve filmu Sestřičky, kde hrála s Jiřinou Jiráskovou. Pak se vdala za jeho režiséra Karla Kachyňu, jenž byl starší více než o dvacet let. Když zemřel, hodně ji to poznamenalo. Ale práce a nyní sedmnáctiletá dcera ji vrátily zpět. A i v šestačtyřiceti vypadá úplně stejně jako kdysi!

Mihulová hraje postavu pekařky ve filmu V peřině, ale není to první role po její delší pauze. Objevila se v seriálu Okresní přebor a ve filmu Nevinnost. Ale na premiéře V peřině se konečně rozhodla přijmout i zájem veřejnosti. "Myslím, že jste mě poznali spíš podle mé dcery, která vypadá jako Kachyňa s prsama, " smála se Mihulová, ale neměla pravdu.

Mihulová vypadá přesto, že musela překonat velmi těžké životní období, kdy jí zemřel manžel, výborně. Je dokonce štíhlejší než kdysi. "Nedělám nic. Dokonce i když zvednu nohu, přijde mi to jako nepříjemné cvičení," tvrdila Super.cz. Prý o sebe příliš nedbá s výjimkou vlasů. "Už mi šedivějí, takže jednou za měsíc a půl opravdu dojdu ke kadeřnici," objasnila.

To, že nejsou vrásky vidět v její tváři, vysvětluje psychologicky. "Zůstaly mi rýhy na srdci, na tváři už pro ně není místo," tvrdí přesvědčeně. Zve ale každopádně na představení Narozeniny, kde alternuje roli s Kateřinou Herčíkovou.

Reklama

Další články

Načítám