Hlavní obsah
Článek

Svoji největší životní filmovou roli dostala herečka Vlastina Svátková (42) v novém filmu Můj příběh. Ztvárnila tady baletku, která se všeho vzdá kvůli lásce, která měla být osudová. Mnoho dobrého jí ale nepřinese. Navíc můžeme obdivovat hereččino tělo, které v trikotu vypadá vzhledem k tomu, že Vlastina porodila tři syny, neskutečně.

Příběh filmu, který zpracovává divácky oblíbené téma lásky a životní výzvy, je navíc herečce i osobně blízký. Příběh svého vlastního života ostatně zaznamenala i sama ve své autobiografické knize Prostor pro duši. O to více se jí natáčení dotklo.

Její postava Elizabeth rezignuje na úspěšnou kariéru baletky kvůli osudové lásce. Muž jejího srdce v podání Saši Rašilova (51) má však dvojí tvář, a tak Elizabeth v jediném okamžiku ztratí úplně vše, na čem jí v životě záleželo. Co se však zdálo být koncem, může se stát novým začátkem. Elizabeth se odjíždí na Moravu, aby se pokusila poprat s nepřízní osudu i vlastními démony. S pomocí tety Marie (Vilma Cibulková (61)), která jí byla celý život oporou, a čtyř neuvěřitelných přítelkyň začíná hledat cestu k novému životu, ale především víru v sebe sama.

Elizabethin příběh, který napsala spisovatelka Zora Castillo podle skutečného životního osudu, vypráví o neuvěřitelné snaze dostat se ze dna, o ozdravné síle humoru, o ceně přátelství a také vůli otevřít srdce a nezanevřít na lásku, protože ta je hnacím motorem našich životů.

V dalších rolích uvidíme například Terezu Kostkovou (47), Nelu Boudovou (56), Zuzanu Norisovou (45) a Betku Stankovou (44) nebo Pavla Kříže. Premiéra je plánována na 9. ledna 2020.

Reklama

Další články

Načítám