Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásnou novinkou dnes potěšili Míra Hejda (40) a Zorka Hejdová (33) své fanoušky a přátele. Manželé oznámili, že se za pár měsíců stanou rodiči a těší se na prvního společného potomka. O miminku, na které se oba nesmírně těší, se moderátor pro Super.cz trochu více rozpovídal.

„Byť jsme to plánovali, byla to docela překvapivá zpráva. Takový nečekaný moment, takže tuhle vzpomínku budu mít před očima dlouho,“ svěřil se Super.cz nastávající tatínek. Oba se Zorkou byli z novinky, která jim přišla do života, nadšení.

„Moc se na to těšíme. Hodně lidí říká, že život jim začal až s dětmi! I když pak je tu i druhá skupina, která je úplně K. O. z toho, jak je to náročné. Takže to asi bude výzva,“ řekl se smíchem moderátor, který stejně jako jeho žena v poslední době pracovně polevil. Před pár měsíci ohlásil manželský pár odchod ze Snídaně s Novou a rozhodl se svůj čas víc věnovat rodinnému životu.

„Máme za sebou za poslední roky celkem našlapané pracovní období. Teď je Zorka na konci čtvrtého měsíce a začala si to ve volnějším režimu fakt užívat. To mě na tom zatím baví nejvíc,“ odhalil pro Super.cz podrobnosti Míra Hejda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám