Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Sandra Parmová se nedávno rozešla s kolegou ze zpravodajství Primy Michalem Janotkou, ale neúspěch v lásce se na její vizáži naštěstí neprojevil. Když se venku konečně oteplilo, vytáhla ze skříně šaty, v nichž nebude mít o nápadníky nouzi.

Románek atraktivního televizního párečku je sice minulostí, ale Sandra nestrádá. Na tiskovku ke gurmánskému festivalu se pořádně vyletnila. Pod koženou bundičku si vzala šaty, v nichž vystavila své dokonale štíhlé nožky. Blondýnka známá z televizní obrazovky nejspíš dlouho bez partnera nezůstane, ale po dřívější zkušenosti se nejspíš poohlédne po někom mimo svůj obor.

Sandra Parmová společně se Zdeňkem Pohlreichem (67) podpořila Bosch Fresh Festival, na němž budou na konci června na pražském Vítkově podávány pochoutky pro největší labužníky. Moderátorka má ke gastronomii vřelý vztah, což v roce 2012 potvrdila jako vítězka VIP Prostřena. Teď už sice vaří jen sama pro sebe, ale on se určitě nějaký další strávník, který ochutná její menu, brzy najde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám