Hlavní obsah
Článek

Letos by zpěvačka Iveta Bartošová (†48) oslavila své třiapadesáté narozeniny. Dnes si ale celý národ připomíná jiné výročí. Je to totiž přesně pět let od jejího tragického úmrtí, kdy dobrovolně ukončila svůj život na kolejích.

Život několikanásobné zlaté slavice připomínal jízdu na horské dráze. Jednou byla nahoře a těšila se velkému comebacku a vzápětí se ocitla na samém dně. Velký podíl na jejím psychickém stavu měl bezpochyby milostný život, který nebyl vždy jen růžový. Připomeňme si její osudové muže, kteří v jejím životě hráli důležitou roli.

Její první velkou láskou byl zpěvák Petr Sepéši (†25), s nímž natočila slavný duet Knoflíky lásky. Jejich štěstí však ukončila tragická událost. Petr v roce 1985 zemřel na železničním přejezdu, odkud nestačil odjet v autě, které si krátce předtím společně s Ivetou pořídili.

Štěstí se na ni pak usmálo až s hudebním skladatelem Ladislavem Štaidlem (74), s nímž také měla svého jediného potomka, syna Artura. Strávila s ním 13 let, během nichž došlo k jejím hudebním úspěchům i prvnímu pokusu o sebevraždu.

Po rozchodu se zásadním mužem svého života prožila hned několik románků, můžeme například jmenovat bouřlivý vztah se Zdeňkem Podhůrským (65). Teprve až v náručí Jiřího Pomejeho (†54) se zdálo, že opět nalezne klid. Bohužel ani pohádková svatba na zámku Hluboká nebyla zárukou šťastného manželství.

Po rozvodu v ní na chvíli probudil vášeň italský šlechtic Domenico Martucci (47) a později se znovu provdala, tentokrát za majitele bezpečnostní agentury Josefa Rychtáře (65). Jeho sokem se stal Ivetin fanatický fanoušek Zdeněk Macura (49), s nímž během dovolené v Itálii v roce 2013 prožila snad nejdramatičtější okamžiky svého života.

Reklama

Další články

Načítám