Hlavní obsah
Článek

Bývalá vokalistka Petra Muka (†45), zpěvačka Petra Peterová (37), je typ, o němž se říká, že tichá voda břehy mele. Když ji potkáte třeba v obchodním centru, ani si půvabné blondýnky leckdy nevšimnete. Neobléká se vyzývavě, ani se výrazně nelíčí. Proto jsme byli zvědaví, jak bude vypadat při focení, k němuž jsme byli přizváni.

A byli jsme hodně překvapení. Petra si oblékla sáčko jen na holé tělo, to stylista zkombinoval pouze s kalhotkami, a zpěvačka se cítila skvěle. Až se sama divila. "Bylo to moje první odvážné focení a byla jsem z toho hodně nervózní. Nejsem na nic takového zvyklá, ale musím přiznat, že mě to bavilo. Tak to možná ani nebylo naposledy, kdy se takhle fotím," svěřila nám.

Na snímcích ovšem nebude sama, ale s kolegou, zpěvákem a skladatelem Zdeňkem Hrubým (52), s nímž dali dohromady pěvecké duo Gloria. "Známe se asi patnáct let, ale teď se naše pracovní cesty sešly. Kromě Glorie nás čeká i společné vystupování v nové verzi muzikálu Děti ráje, který se bude od září hrát v Brně. Doufám, že nepřijde ponorka," prozradila.

Petra v Glorii bude nejen za zpěvačku, ale je také autorkou textů k písničkám. "Inspirují mne životní zkušenosti a zážitky. Vždycky si napustím vanu, zapálím svíčky a pustím si Zdeňkovy nahrávky. Pak přichází nápady na texty," vysvětlila a my ji požádali, zda by nám z okamžiku tvorby neposlala i selfie. Jsme zvědaví, zda slib, že to udělá, splní.

Reklama

Další články

Načítám