Hlavní obsah
Článek

Zahrál si ve třech filmech Petra Václava, ale proslavil ho až seriál Most!, ve kterém ztvárnil popeláře Frantu. A nově se Zdeněk Godla (48) bude objevovat v dalším seriálu. Přijal nabídku z komerční Novy do Ordinace v růžové zahradě.

Za sebou už má několik natáčecích dnů, na place se setkává hlavně s Martinem Zounarem (hraje nevlastního bratra Boba Švarce Ludvu) a s Martinou Randovou.

Navzdory četným zkušenostem před kamerou Godla zpočátku pociťoval nejistotu. Ta ale záhy pominula. „Bylo to úplně super. Bál jsem se, že to budu kazit, ale myslím, že to probíhalo v pohodě,“ zhodnotil první natáčecí den.

A naoko si postěžoval, že rovnou přišly i první zákazy. Stejně jako mnoho dalších tváří na obrazovkách nesmí měnit vizáž. „Nesmím do barberu (barber shop - holičství, pozn.), nesmím se holit ani stříhat,“ napsal Godla fanouškům o natáčecí pauze.

Nova v souvislosti s Ordinací nedávno oznámila také nástup Pavla Řezníčka, kterého diváci znají ze seriálů Profesor T., Krejzovi nebo Cirkus Bukowsky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám