Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Yvetta Blanarovičová (60) má během roku opravdu nabitý diář. Proto se těšila na zaslouženou dovolenou, kterou letos naplánovala směrem na jih, do Španělska. Cílem její cesty se stala Andalusie. A kdo by si myslel, že tráví dovolenou pouze lenošením, je opravdu na omylu.

Yvetta vyrazila s kamarádkou, s batohem na zádech na tři týdny za poznáním. „Navštívily jsme nejstarší hospodu v Malaze, na stojáka s kamarádkou Čechošpanělkou Ivou. Jely jsme se podívat i do čtvrtí, kam nikdo moc nechodí a turisti už vůbec ne. Trochu nás pak honilo auto místních, ale ujely jsme. Takže zastávka byla nutná. Dát si sklenku vína je povinnost, dát si dvě slušnost, pak už nic neřešíte,“ popsala moment, který zpěvačku s kamarádkou zachytil na fotce (pod článkem).

Herečka nevyrazila s cestovkou, výlety si plánuje tak, jak ona sama chce. „Cestujeme na vlastní pěst, podnikáme nejrůznější výlety, dopřáváme si skvělou španělskou kuchyni, kterou naprosto miluji, a jedním slovem to bylo skvělé,“ popsala Blanarovičová svou dovolenou.

Od konce srpna herečka opět skočí do pracovního maratonu. „Od podzimu opět bude pokračovat muzikál Kvítek mandragory v Divadle Broadway. Ale pokud mi to můj diář dovolí, ráda bych se v zimě vydala pouze relaxovat do některé z exotických zemí,“ dodala Yvetta. 

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám