Hlavní obsah
Článek

Muzikant Xindl X (44), vlastním jménem Ondřej Ládek, se pochlubil neuvěřitelnou váhovou proměnou. Super.cz prozradil, jak se mu povedlo zhubnout 20 kg.

Manželka viděla na Super.cz fotku Davida Guetty v plavkách a řekla, že chce, abych v padesáti vypadal taky takhle. Tak jsem si řekl, že je nejvyšší čas začít. Díky pandemii jsem měl prázdný diář, takže jsem si řekl, že než abych se užíral tím, že nejsou koncerty, využiju čas k tomu, abych se sebou něco udělal,“ svěřil nám zpěvák.

Od října loňského roku žije s rodinou na Tenerife, kde jsou skvělé klimatické podmínky pro venkovní aktivity. „Každé dopoledne, potom, co jsme odvedli děti do školy, jsem se začal věnovat pohybu - ať už beach volejbalu, padlu nebo deseti- až dvacetikilometrovým procházkám."

Přesto, že už 20 kilo shodil, rád by dal dolů dalších 10. „Začínal jsem na víc než 110 kilech s tím, že bych se rád dostal na osmdesát, která jsem měl, když jsem vydával svou první desku,“ vysvětluje zpěvák, kterému s výpočtem kalorií pomohla výživová poradkyně Renata Pomije, mistryně ČR ve fitness.

Vlastně jsem svůj jídelníček skoro neměnil. Jen jsem změnil množství toho, co jím, a občas si musím pomoct tvarohem s přidaným proteinem, abych měl dost bílkovin,“ uvedl muzikant, který také ze svého života kompletně vyřadil alkohol.

Léto plánuje Xindl X trávit pracovně. Kvůli covidové pauze si užil volna víc, než by chtěl. Kromě koncertního turné v červenci a srpnu (Xindl X Letní tour 2021 startuje v Třebívlicích 16. července) se hodlá i nadále věnovat muzikálům.

„V loňském roce jsem pro režiséra Davida Drábka a skladatele Darka Krále otextoval muzikál Petr Pan a Oceán naděje, který bude uveden v letošním roce v divadle ABC. A teď přes léto bychom spolu chtěli začít psát další muzikál,“ dodává muzikant.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám