Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Vojtěch Drahokoupil (28) je v jednom pracovním kole, účinkuje v muzikálech, skládá hudbu a naplno se věnuje koncertování se svou kapelou.

Jak jsme již informovali, před pár týdny poslal do světa zprávu, že je opět zamilovaný a pochlubil se novou přítelkyní, tou se stala moderátorka rádia Fajn Bára Dvorská, která tak nahradila předchozí zpěvákovu partnerku Miss Earth Kristýnu Kubíčkovou (26).

S Bárou se zpěvák seznámil ve chvíli, kdy ho pozvala k sobě do pořadu na rozhovor a tam přeskočila jiskra.

Sám zpěvák se nikdy netajil tím, že s tou pravou by rád jednou založil rodinu. Podle posledních informací však k tomu nedojde ani s poslední zmíněnou přítelkyní, moderátorkou Bárou. I tento vztah už je minulostí.

Tady ještě mluvil o své nové lásce.

„Ano je to tak, mohu potvrdit, že jsme se rozhodli jít každý svou cestou, a že zůstaneme kamarády,“ odpověděl na náš dotaz zpěvák.

Nyní má Vojta velmi nabitý diář, chystá se na premiéru Tarzana a oprašuje titulní role v muzikálech Michala Davida Muž se železnou maskou a Tři mušketýři v Divadle Broadway.

Reklama

Další články

Načítám