Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Možná nejhubenější český zpěvák Vojta Drahokoupil (28), jehož váha se při výšce 177 centimetrů obvykle pohybuje pod 70 kilogramů, se rozhodl, že během tří měsíců předvede svaly. Tedy rozhodl, do posilovny tak trochu musí i kvůli muzikálové roli.

"Kvůli Tarzanovi, kde budu hrát titulní roli, jsem do toho šlápnul a musím se dát do kupy. Přibral jsem, už mám 71 kilo," smál se Vojta. "Narodil jsem se hubený a má to tak být. Nechci být obrovský, ale kvůli Tarzanovi i kvůli sobě chci tělo vymakat, aby to bylo vidět na jevišti," řekl Super.cz.

"Nechodím do fitka, abych vyrostl. Když vymakám, co mám, bude to úplně dostačující. Ale pekáč buchet v plánu je, to zase ano, za tři měsíce to dám," je přesvědčený zpěvák, který je momentálně single a po rozchodu s miss Kristýnou Kubíčkovou novou lásku nemá.

"Nechávám to plout, uvidíme, s kým budu, jak to dopadne. Chybí mi rodinný život, nejsem pařmen, nemám to úplně v oblibě. Radši se ráno probudím a mám vedle sebe ženu. Snad to přijde brzy a budu šťastnej," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám