Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

David Gránský (32) působí jako velmi sebevědomý člověk, který se nebojí žádné překážky. Ve skutečnosti jej ale trápí velký problém, který teď bude muset kvůli nové roli překonat.

V novém muzikálu si totiž zahraje Tarzana a stejně jako v předloze i zde bude muset předvést akrobatické kousky ve výšce. Z ní má ale herec doslova fobii. „Mám strach a závratě a říkal jsem, že jakmile jde o jeviště, tak jde veškerá nemoc, fobie, závratě a strachy stranou. Když mě něco bolí, tak mě najednou na jevišti nic nebolí, takže jsem na sebe zvědavý. Ale půjdu do toho samozřejmě a jsem připravený dát divákům to, co očekávají a za co si zaplatili,“ přiznal statečně Super.cz David.

Kromě překonávání strachu z výšek má ale před sebou další výzvu. Coby Tarzan bude mít na sobě jen bederní roušku, která zakryje pouze intimní partie. „Já jsem byl první oslovený Tarzan, to jsem byl ještě v klidu. Pak mi řekli, že se mnou bude Peter Pecha (34), to už nebylo úplně v klidu. Ale pak když mi oznámili, že třetí alternací bude Vojta Drahokoupil (28), tak už jsem zase v klidu, protože Vojta je ještě menší než já. Ale budeme muset na sobě trochu zamakat,“ prozradil herec.

Zkoušet se začne sice až v srpnu, ale ani v první polovině letních prázdnin si David moc volna neužije. Dokonce ani nedojde na líbánky s partnerkou Nikolou, kterou si bude v létě brát. „Nebude vůbec prostor pro dovolenou. Dali jsme si teď poslední dovolenou před svatbou a pak nás čeká dovolená až v lednu,“ dodal Gránský.

Reklama

Další články

Načítám