Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou Vlastinou Svátkovou (42) jsme se setkali na módní přehlídce návrhářky Tatiany Kovaříkové. Sama Vlastina módu miluje, koketuje i s vlastní tvorbou. A přiznává, že má tolik šatů, že už se jí nevejdou ani do šatny, kterou si v novém domě, kde žije s přítelem a třemi syny, vybudovala.

"Pokud jde o tu vlastní tvorbu, vždycky jsem ji směřovala spíš pro sebe, a tak to asi i zůstane. Koupím si látku, navrhnu to sama pro sebe a dál už nemám energii to byznysově rozvíjet a nabízet to někomu dalšímu," přiznala.

Koupit si její kousky můžeme, pouze když už je ze šatníku vyřadí a nabídne je k prodeji na sociálních sítích. "Ne že by mě ty šaty už nebavily, ale nemám je kam dávat. Mám spoustu hezkých věcí od módních designérů, ulovených i z různých bazarů a vintage obchodů. Hromadím to, mám strašně ráda módu. A už se do šatny plné štendrů, kterou jsem si nechala vybudovat, nevejde," svěřila.

Proto také svoje šaty posílá dál. "Domnívám se, že by to mělo kolovat, i v rámci nějaké udržitelnosti, ty kousky udělají radost zase někomu jinému. Ale pak zase nakupuju další věci sobě," smála se Vlastina, která v našem videu pohovořila i o pracovním životě a prozradila, že jí to stále klape s o sedm let mladším přítelem Janem Rybou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám