Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je rozhodně zpěvačkou s nejodvážnějšími kostýmy v Česku. Zpěvačka Victoria (40) se už mnohokrát předvedla v odvážných modelech, které by jí mohly závidět i zahraniční kolegyně. Krásce prvenství nestačí a svým zevnějškem baví dál.

Naposledy se popová dračice předvedla na párty, kde prezentoval svou novou módní linii model Daniel Vojtěch. Victoria v přeplněném klubu vystoupila v tělovém body posetém štrasem. „Tento outfit jsem si navrhla sama. Musela jsem si ho nechat ušít v zahraničí, odkud by mi ho vytvářeli tady, tak bych se nedoplatila. I tak to nebylo nic levného,” uvedla Victoria, která byla obtěžkaná asi dvěma tisíci broušenými kameny.

Overal byl velmi přiléhavý, zpěvačka pod něj musela obléknout prádlo. „Jsem máma dvou dětí, takže jsem se musela chránit a oblékla stahovací kalhotky, které mi přidržely bříško,” práskla na sebe se zvonivým smíchem v hlase Victoria.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám