Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Česku patří do úzkého okruhu zpěvaček, které během svých vystoupení dbají nejen na zvukový projev, ale také na vizuální stránku. V odvážném kostýmu se Victoria (40) rozparádila také na narozeninové oslavě kadeřníka Michala Zapoměla.

„Snažila jsem se přizpůsobit akci, která se nese v duchu pohádky Alenka v říši divů,” zdůvodňovala zpěvačka svůj outfit a jedním dechem dodala: „Věděla jsem, že všichni přijdou ’happy‘ a já jsem chtěla být ta drsná, zlá královna.”

Kostým, vytvořený z transparentní elastické látky a peří, umělkyni spíchla její mladší sestra v kooperaci s kamarádkou. „Ze začátku mé kariéry jsem se snažila být nenápadná jen v džínách a tričku. Pak jsem ale změnila názor a snažím se lidem poskytnout show, na kterou se taky hezky dívá. Myslím si, že dnes už jsem nemohla udělat víc.”

Ptali jsme se Victorie, jestli sexy kostýmy, určené k vystoupení, obléká také v intimních chvilkách pro manžela Thomase Blytha. „Manžel pracuje v zahraničí a vlastně ani příliš netuší, že jsou kostýmy pro mé show takto odvážné,” rozesmála se kráska a se smíchem dodala: „Máme naše domácí hry, ale na veřejnosti mě takhle neviděl.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám