Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čechů, kteří se zúčastnili legendárního karnevalu v Rio de Janeiru, není málo, ale české krásky, které vrtěly zadečkem v rytmu samby na alegorickém voze, najdete jen stěží. Zpěvačce Victorii (40) se to podařilo.

Překrásná zpěvačka, která se v Čechách proslavila díky své cover verzi písně Hotel California, žije už několik měsíců v Brazílii, kam se se svými dvěma dětmi přestěhovala za partnerem. Když dostala šanci zúčastnit se průvodu, byla tak nadšená, že skákala ke stropu. „Před časem jsem se setkala s paní, která pracuje ve škole samby Império Da Tijuca. Ta mi nabídla tancovat v průvodu,” popisuje Victoria původ vzniku zážitku.

Zpěvačka musela nejdřív absolvovat několik testů, než ji ředitel školy samby přijal do svého týmu. Po přijetí následovaly taneční tréninky a příprava zlatého kostýmu, který ladil se zlatě zdobeným vozem. „Byl to obrovský zážitek. Všem bych přála něco podobného zažít,” svěřila se nám se svými pocity Victoria krátce poté, co o víkendu zazářila v karnevalovém průvodu.

Reklama

Další články

Načítám