Hlavní obsah
Článek

Pět let poté, co lékaři varovali Victorii Beckham (49), že si nevhodnou obuví nenávratně ničí chodidla (vybočující prsty a propadající se klenba), nejspíš zpěvačka a úspěšná návrhářka uposlechla jejich rad. Poslední dobou dokonce dává přednost teniskám a sportovně elegantním botám s úplně rovnou podrážkou, které stylově kombinuje i s vysokou módou. Jenže to nic nemění na tom, že následky mnohaletého nošení lodiček na extrémně vysokých jehlách s jejími chodidly už udělaly své.

Snímky jejích vybočených palců u nohou obletěly svět už kdysi, ale krutou pravdu o stavu Victoriiných chodidel odhalují i mnohem čerstvější snímky. Například dva z konce dubna, které sdílela na Instagramu. Na jednom je zvěčněna s nejstarším synem Brooklynem v lodičkách na širokém, ale stále dost vysokém podpatku. Na tom druhém pak sedí s nohama v lakovaných lodičkách položenýma na kosmetickém stole. Na obou snímcích je přitom jasně zřetelné, jak zabrat dostávají její nohy i v oblasti nártů.

Někteří její fanoušci sice tvrdí, že s postupným přechodem Victorie na sportovnější obuv končí jedna éra, čtyřnásobná maminka ale aspoň dokázala, že jsou situace, kdy i ona dá přednost zdraví. Momentální trendy jí ovšem hrají do karet, nízké boty se totiž nosí úplně ke všemu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám