Hlavní obsah
Článek

Slovenská herečka Vica Kerekes (43) měla být jednou z hvězd filmu Čára, který přichází do českých kin a na Slovenku již trhá rekordy návštěvnosti. I když natáčela velké množství dní, ve filmu ji nakonec neuvidíte. Vica, která má sebevědomí na rozdávání, dostala od tvůrců filmu červenou a vystřihli ji.

Původně se v něm měla blýsknout coby uhrančivá policistka. Ačkoli své scény především s Andy Hrycem začala točit mezi prvními, ve filmu není. Celá její dějová linka byla vyškrtnuta a vystřižena. Kdo za to může?

„Postaral se o to věhlasný český scenárista a dramaturg Petr Jarchovský, kterého jsme povolali na pomoc, když jsme zjistili, že máme materiálu tolik, že bychom mohli natočit minisérii, a ne jen film. Ačkoli postava, kterou Vica hrála, byla v ději výrazná a obsáhlá, její vystřižení a upravení scénáře před další fází natáčení film zkrátilo na požadovanou délku," vysvětlil Andy Hryc.

"Film po úpravách funguje skvěle i bez ní, ale natáčelo se nám s ní krásně, to bez pochyb,“ dodal Hryc, který ve filmu Čára hraje zkorumpovaného policejního kapitána Petera Bernarda. V Čáre září Emília Vášáryová, Tomáš Maštalír, Zuzana Fialová, Andy Hryc, Filip Kaňkovský a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám