Hlavní obsah
Článek

Známá dabérka a herečka Valérie Zawadská (65) si zase užila parádní natáčení. Zmalovaná a s parukou na hlavě se převtělila v operní pěvkyni a pořádnou drbnu, kterou v jejím domě nic neunikne.

Společnost jí navíc dělal roztomilý pejsek. Vedlejší role v Kapitánu Exnerovi jí sedla jako ulitá a herečka si svou roli pořádně užila. A navíc se na place objevila se známým lamačem ženských srdcí Sagvanem Tofim.

„Dostala jsem krásnou roličku operní pěvkyně. Coby drbna potřebuje všechno vědět a taky všechno o všech ví. Za krasavici tady moc nejsem, spíš za šmudlu, za blázna, ale nevadí mi to, já to miluju,“ smála se herečka. Prozradila také, že naposledy natáčela s Michalem Dlouhým, který hraje v seriálu titulní roli, před dvaceti lety.

„Nedávno dávali v televizi pohádku Modrý pták a to bylo naposledy, kdy jsme se s Michalem Dlouhým viděli před kamerou. Za těch více než dvacet let se ale vůbec nezměnil,“ míní Zawadská.

Se Zawadskou bydlí v seriálu v jednom domě i Sagvan Tofi (59), který je za bohémského malíře. Právě v jejich domě se bude řešit další zločin. A jeho postava zamíchá dějem. Doteď totiž ženy Dlouhému alias kapitánu Exnerovi nadbíhaly samy, jenže teď se karty obrací a je to Tofi, kdo detektivovi krade pozornost jeho osudové ženy Vicy Kerekes (42).

„Líbí se mi, že hraju takového bohéma. Musím se přiznat, že mám raději jiné filmové žánry, ale jelikož jsem vyrůstal jako dítě kriminálního rady, tak to prostředí trochu znám. Roli jsem tedy vzal kvůli nevlastnímu tátovi. Měl by velkou radost,“ uzavřel Tofi.

Reklama

Další články

Načítám