Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako by nestačili nevlastní bratři Cyril a Vincent Navrátilovi a Jan Herclík, kterého měla její maminka Veronika Žilková (62) v pěstounské péči. Agáta Hanychová (38) má ještě jednoho bratra, i když ne pokrevního. A má hodně zajímavou profesi, je vrhač nožů. Její vlastní otec Jiří Hanych ho vychovával od jeho dvou let.

Martina Čumpelíka, syna tanečníka Marka Čumpelíka a bývalé kamarádky Žilkové Báry, jsme objevili mezi účinkujícími Czech Cabaret Show. "Agátin táta mě v podstatě vychoval, dá se říct, že jsme společně vyrůstali. Dodneška se vídáme a navštěvujeme a bereme se jako sourozenci. A chystám teď nový divadelní projekt i s jejím dalším bráchou Cyrilem," prozradil Super.cz Martin, který v rámci své vlastní show dělá jako jediný vrhač nožů v České republiky smrtící prvky kategorie A+.

V rámci Czech Cabaret Show můžeme vidět i další zajímavé tváře spřízněné s populárními osobnostmi českého šoubyznysového rybníčku. Účinkuje tam dcera Zdeňka Žáka herečka Zuzana Žáková, sestra Sáry Affašové (29) tanečnice Jasmína Affašová nebo bývalý přítel a manažer Marsella Bendiga Karol Kotlár, který uspěl i na poli modelingu a v celosvětové soutěži krásy Mister Supranational skončil z celého světa na 11. místě. Můžete ho vidět i v seriálu Bendigových Roma Place.

Tuhle partu dala dohromady činoherní herečka a divadelní režisérka Nikol Prokešová. Příjmení vám bude znít také povědomě. Z muzikálů můžete znát její sestru Felicitu Prokešovou, která ostatně v kabaretu také účinkuje a spolupracuje na tvorbě čísel. Premiéru v divadle Hybernia chystají už jako České národní varieté 21. září.

Reklama

Další články

Načítám