Hlavní obsah
Článek

Z toho by měla nedávno zesnulá Věra Špinarová (†65) obrovskou radost! Její syn Adam Pavlík se rozhodl uspořádat jí vzpomínkový koncert, na němž vystoupí všichni její kamarádi a přátelé z hudební branže. Žádná jména zatím neodtajnil, chybět by ale určitě neměly Marie Rottrová či Heidi Janků.

Spekulovat by se dalo i o jiných, například o Karlu Gottovi nebo Petře Janů, která by patrně žádost syna své kamarádky nikdy neodmítla.

Adam Pavlík o svých plánech zatím nechce úplně hovořit. „Zatím jsou přípravy úplně v začátku. Napadlo mě to před čtrnácti dny a během následujících týdnů začnu oslovovat přátele mamky,“ potvrdil ale přípravy koncertu Super.cz

Dokonce hrozilo, že by se vystoupení, které má vzdát hold výjimečné zpěvačce, jež zemřela několik dnů po srdeční zástavě, mohlo konat v největší české hale.

„Ozvali se mi lidé, kteří věděli, že koncert připravuji, s tím, abych to uspořádal v O2 areně. Takhle bych to ale nedělal, protože mamka si nikdy nepřála žádné monstrózní akce. A pokud se nic nepřihodí a koncert se opravdu uskuteční, bude určitě v Ostravě. Bude jeden jediný jako vzpomínka na mámu. Tohle si mamka zaslouží, ale nic víc není nutné,“ vysvětlil nám Adam, který Super.cz prozradil i datum události, která bude určitě vyprodaná, neboť Ostraváci mají svou Věru tak rádi, že v obřím počtu přišli i na pohřeb zpěvačky.

„Chtěl bych to udělat v den ročního výročí jejího úmrtí,“ uvedl. Koncert se tedy s největší pravděpodobností uskuteční 26. března 2018.

Ve středu také převzal z rukou primátora Cenu Ostravy, kterou zatím získalo jen pár osobností.

„Mamku by to potěšilo. Sice na takové věci jako ceny nikdy nebyla, ale že si na ni město Ostrava takhle vzpomnělo, to je jedině dobře,“ dodal Pavlík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám