Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doby, kdy královna české country hudby Věra Martinová (64) bojovala s vleklými zdravotními problémy, jsou už dávno pryč. Čím dál víc naopak překvapuje svou neutuchající energií a mladistvou svěžestí.

„Od té doby, musím zaklepat, jsem v pořádku a koncertujeme,“ svěřila Super.cz zpěvačka, která si v předvánoční čas našla místo už v tak nabitém kalendáři a vystoupila na jedinečné hudební a taneční show v Obecním domě, o kterou se postarala dívčí kapela Vesna.

„Jsou úžasné, sleduji je od začátku, protože houslistka Barunka Šůstková se mnou hraje v kapele, takže jsme takto provázané. A když mě oslovila, jestli bych si s nimi nezazpívala, byla jsem moc ráda, protože se mi tento projekt moc líbí a fandím jim,“ vysekla poklonu svým mladším kolegyním.

Teď už ji ale čeká spousta dalších koncertů s doprovodnou kapelou, a dokonce už chystá i přípravy na životní jubileum, které se pomalu, ale jistě blíží.

„Začneme zase jezdit na vánoční koncerty. Chystáme desku, kterou jsem chtěla původně vydat dřív, ale asi s tím počkám a vydám ji až na své šedesátiny, které mě čekají za rok a něco. Ráda bych také uspořádala narozeninový koncert,“ prozradila Martinová s tím, že přesnou představu ještě zatím nemá.

„Přemýšlela jsem, že se mi tohle líbí, tak třeba něco s holkama dám dohromady, ale na to je zatím čas,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám