Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Věra Martinová (64) je stále šťastná po boku přítele Květoslava, který po pětadvaceti letech vztahu vystřídal po jejím boku manžela Jaroslava.

O sedm let mladší přírodní terapeut a léčitel má na královnu českého country dobrý vliv. Zpěvačce to moc sluší a po loňských vleklých zdravotních problémech je zpátky ve formě.

Ve středu pokřtila nové trojalbum Zlatá kolekce nesoucí podtitul Jako dřív. A na křtu nechyběl ani její partner, kterého Martinová poprvé oficiálně přivedla do společnosti. Zpěvačka se nechala slyšet, že po hektickém létě plánuje především odpočinek.

„Přes léto jsem měla hrozně moc ježdění, koncertů, teď vyšlo nové trojalbum, takže toho bylo hodně a chtěla bych si chviličku odpočinout. Aktivně. Především budu muset doma trochu uklidit, přes léto nebyl čas se bytu věnovat, takže třeba umyju okna, vyměním letní oblečení za podzimní a zimní a tak. A na to se docela těším, protože když si udělám pořádek ve věcech, tak si ho udělám i v sobě, a to mě baví,“ prozradila Martinová.

Country zpěvačka musela na trojalbum vybrat šedesát největších hitů z let 1986 – 2016, což nebylo vůbec jednoduché.

„Sama si samozřejmě svoje desky doma nepouštím, takže jsem neměla potuchu, kolik přesně jsem jich nazpívala. Už to přibližně vím, těch písniček bylo plus minus jednou tolik, docela slušná porce. No a k těm vybraným jsme přidali dvě úplné novinky s mou novou kapelou. Jmenují se Přistávám a Ofélie, a ty nás nějak nakoply, chytli jsme slinu, takže jsme si řekli, že bychom mohli perspektivně dát dohromady další desku už plnou jen nových skladeb,“ odkryla své další plány vitální zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám