Hlavní obsah
Článek

Věra Bílá (†64) dnes vyprovodila na poslední cestu svého nedávno zesnulého manžela Františka. Teprve v pátek přitom odletěla do Švédska vydělat na velký romský pohřeb a z koncertu se vracela až v neděli. Obřad na ni působil namáhavě, v jednu chvíli ji museli křísit i francovkou a podle svědků křičela, že se zabije!

Věře Bílé na pohřeb poskytl dvacet tisíc hitmaker Michal David a její okolí ji pak celou noc hlídalo, aby náhodou peníze nakonec neskončily v hracím automatu stejně, jako možná dopadly finance, které získala od přátel už předtím.

To se ale nakonec nestalo a církevní obřad jinak proběhl podle očekávání. Ne vše ale bylo před ním idylické. „Dvacet tisíc od Davida jí nestačilo a prosila své známé, ať ještě zavolají Lucce Bílé, že ta jí určitě taky něco dá. Bere to jako povinnost. Kdo se má líp, než ona, musí jí dát svoje peníze, to je pro ni naprosto přirozená věc,“ kroutí hlavou její přátelé. Ty nedávno znechutila, když na již druhé tragédii v rodině v tomto roce chtěla vydělávat.

Co s Bílou, která žije na ubytovně, bude dál, se uvidí. Podle svých známých se ale možná přestane vymlouvat na péči o manžela a začne konečně pracovat. O jeden pořádný kšeft ale kvůli své liknavosti už prý přišla. Jeden mecenáš jí nabídl za krátké prosincové vystoupení padesát tisíc. Protože však Bílá stále váhala a nemohla se rozhodnout, zda ten den bude mít volno (přitom žádnou jinou práci nemá), sponzor svou nabídku odvolal.

Snad se z toho jinak mimořádná zpěvačka poučí a zase bude šlapat jako hodinky!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám