Hlavní obsah
Článek

Pravidlem, že miminko musí přijít až po svatbě, se Eliška Grabcová a zpěvák Vašek Noid Bárta (43) neřídí. Jejich dcerka Eliška je na světě už přes půl roku, ale vypadá to, že veselku neplánují. V rozhovorech se zmínili, že úřední papír pro stvrzení jejich lásky zapotřebí není, mnohem důležitější je pro ně společný potomek.

Charismatický zpěvák se navíc ženil už dvakrát. Poprvé s Lucií Bílou (57), podruhé si řekl "ano" s Gabrielou Dvořákovou (35), se kterou má dceru Terezku. Ani jedno manželství ale neskončilo happy endem, a tak není divu, že se do chomoutu dvakrát nežene.

Přestože vdavky černovlasá tanečnice neplánuje, na nevěstu si alespoň zahrála a několikery šaty vyzkoušela. „Svatební sezóna začala. Já sice svatbu nechystám, ale kdyby jo, tak šaty jedině od Terezy Sabáčkové. Navrhne, ušije, půjčí, upraví. Kdybych mohla, chodím v nich pořád,“ chválí si zkoušku šatů Eliška.

Se svou štíhlou postavou, na které se mateřství vůbec nepodepsalo, vypadala ve sněhobílých róbách jako princezna a u zkoušení jí asistovala i dcerka Eliška. O pár snímků ze salonu se podělila na Instagramu se svými přáteli, kteří by si ji u oltáře dokázali představit hned. „Eliško, moc Ti to sluší. Družičku už byste s Vaškem měli. Vidíš, jak se jí ten závoj líbí,“ objevila se reakce pod fotkou. Úspěch ve „svatebkách“ sklidila tanečnice i u svého partnera, který snímky okomentoval srdíčkem.

Reklama

Další články

Načítám