Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěváka Václava Noida Bártu (43) zneužili na Instagramu. Neznámý uživatel sociální sítě se za něj začal vydávat. Vytvořil si účet pod Vaškovým jménem včetně fotek zpěváka a dokonce začal komunikovat s fanoušky muzikálové hvězdy.

Vašek na to upozornil na svém účtu. "Dobrý večer, někdo se za mě vydává na Instagramu,“ varoval své sledující prostřednictvím videa.

"Má stejný profil jako já. Má tam černobílou profilovou fotku, má tam všechny informace jako já, akorát místo jednoho spodního lomítka tam má dvě spodní lomítka. Prosím vás, já si teď měním profilovou fotku, dávám si tam barevnou fotku z profilu, takhle ze strany, kde jsem do půl těla, samozřejmě, jak jinak. A to jsem opravdu já. Kdyžtak toho druhého nahlaste," požádal své fanoušky Vašek, který měl informace, že jeho jménem opravdu neznámý troufalec komunikoval.

Lámanou češtinou, vypadající jak z Google překladače, žádal jeho obdivovatele o pomoc. Snažil se z nich vylákat peníze. "Nepíšu to já, ale falešný profil," dodal rázně.

Reklama

Další články

Načítám