Hlavní obsah
Článek

Ještě předtím, než Eliška Bučková (34) a Václav Noid Bárta (43) oznámili svůj rozchod, vyrazili společně na koncert společného kamaráda. Dvojice přijela před klub, kde se akce odehrávala, opravdu ve velkém stylu - páreček přijel v obrovském obojživelném voze.

I když obří vůz vlastní Noid, za volantem seděla křehká Eliška. Ten den se totiž zpěvák rozhodl konzumovat alkohol a jeho bývalá partnerka už je několik měsíců abstinent.

„Je to velké auto, ale bezpečné. To je zásadní vlastnost, kterou na tomhle vozítku oceňuji," říká Bučková. Bučková prý často usedala za volant tohoto nezvyklého dopravního prostředku a nikdy prý s tímto „tankem“ nezpůsobila nehodu. „Přestože mám někdy problém projet úzkými pražskými uličkami, tak jsem s tímhle vozem paradoxně nikdy nebourala. Zato s mým osobním autem jsem už měla asi osm nehod," přiznala se nám modelka a zpěvačka.

Noid i Bučková tedy řízení milují. Přestože spolu už páreček nechodí, dorazí za měsíc společně na otevření Motosalonu na výstavišti v Letňanech. Kromě nich sem zavítají také herci David Matásek, Roman Vojtek, zpěvačka Martina Pártlová nebo moderátor Standa Berkovec.

Reklama

Další články

Načítám