Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Drbna Květa ze seriálu Doktoři z Počátků má za sebou opravdu ošklivé zdravotní období! Herečka Uršula Kluková (82), kterou si diváci už léta pamatují jako tu, která se nakažlivě směje, se vinou přechozené chřipky stala dokonce částečně nemohoucí.

„Měla jsem chřipku, která se mi pak i vrátila. Dohromady mě trápila dva měsíce. Následkem toho jsem pak dostala zánět do kolena. Blbě se mi chodilo, měla jsem dokonce berle,“ přiznala Super.cz na veletrhu kosmetiky, kam přišla potěšit své seniorské oči patláním krémů z Mrtvého moře na urostlé mládence.

Věčně optimistická herečka už pomalu propadala beznaději, poslední dobou se ale její zdravotní stav natolik zlepšil, že pevně věří, že už má všechny potíže za sebou. „Natáčení to nijak neohrozilo,“ zdůrazňuje.

Díky účinkování v hojně sledovaném seriálu, který teď ale nečekaně končí, jí dva roky v kuse na účet chodí každý měsíc docela nezanedbatelná sumička. Kupodivu žádný ziskuchtivec se neozval.

„Asi vědí, že mám malý honorář. Tolik dědků pro takovou bábu není, kteří by se hrnuli a chtěli by využívat mé peněženky. Toho všeho jsem si už navíc užila. Zůstanu už jen se psem a s kočkou,“ naznačuje rázně Kluková to, že jí přes práh bytu už žádný muž nesmí.

Reklama

Další články

Načítám