Hlavní obsah
Článek

Závěrečný ceremoniál karlovarského festivalu bývá na účast známých tváří slabší než ten zahajovací. Toto pravidlo se potvrdilo i letos.

Úvod karlovarského festivalu ovládla Jitka Čvančarová (46), jejíž obří dekolt zastínil dokonce i zahraniční hvězdy Umu Thurman (53) a Caseyho Afflecka. Na konci filmové události se už tak výrazný objekt na červeném koberci neobjevil.

Na gala večer dorazili legendární režisér Václav Vorlíček a americký herec Jeremy Renner, kteří převzali ocenění od festivalového prezidenta Jiřího Bartošky (77). S účastní krásných dam to bylo letos slabší.

Půvabné modelky odjely po akcích, kde mohly vynést nápadité róby, domů. Štafetu po nich převzaly herečky. Ostatně ty by k filmovému festivalu měly patřit nejvíce. Do červené a černé se vyladily Lenka Krobotová s Klárou Melíškovou, které do Varů přijely představit druhý díl trilogie Zahradnictví, v níž obě hrají.

Bezesporu nejpůvabnější bytosti zakončovacího gala večera byla slovenská zrzka Táňa Pauhofová (40) v šatech barvy holubí šedi lehounkých jako vánek. Do podobné barvy se oblékla i DJ Lucca.

Reklama

Další články

Načítám