Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První den na karlovarském filmovém festivalu měla Dagmar Havlová (71) hodně hektický. Na filmy nebyl čas. Slíbila účast na slavnostním zahájení projektu pro nadaci Alsa, jejíž patronkou je topmodelka Daniela Peštová (53), v těsném závěsu následovalo odhalení busty jejího zesnulého manžela Václava Havla (†75).

"Jenom čekám, až na mě někdo kývne, a zase běžím," skoro v letu řekla Super.cz paní Dagmar, která se mezi akcemi ani nestíhala převléknout.

Žluté šaty, v nichž zářila jako sluníčko, jí ale sekly, takže to nevadilo. Bývalá první dáma rychle objala Peštovou, vhodila do skleněné dózy korek od šampaňského a z šampaňské lounge u hotelu Thermal odjela do malého hotýlku na okraji Karlových Varů.

Ten byl prý oblíbeným hotelem Václava Havla a ještě za jeho života jeho název přejmenovali na Hotel Prezident. Právě v něm se odhalovala busta našeho prvního porevolučního prezidenta od sochaře Zdeňka Makovského. A nečekaně se zde objevila i hollywoodská hvězda festivalu Uma Thurman (53), s níž se paní Dagmar vítala jako se starou známou.

Reklama

Další články

Načítám