Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někteří vnímají druhou vlnu koronavirové pandemie jako období, kdy tráví čas v bezpečí svého domova. To Týnuš Třešničková (28) patří do druhé skupiny lidí, kteří se snaží své chování příliš neměnit. Covid, necovid, tedy známá blogerka vyrazila s kamarádkami na výlet do Paříže, kde slavila narozeniny.

Touha blogerky po cestování má prý svůj důvod. Třešničková si vynahrazuje období, kdy utrpěla popáleniny na třetině těla v istanbulské restauraci kuchaře Nusreta Gökceho, a byla pak několik měsíců upoutaná na nemocniční lůžko. „23. narozeniny jsem slavila v istanbulské nemocnici, 24. v Paříži, a proto jsem se rozhodla i ty 25. oslavit v mém milovaném městě a poznat ho tentokrát s minimem turistů a zase z trochu jiného pohledu,“ zdůvodnila svou návštěvu youtuberka.

Pobyt ve městě světel pojala influencerka ve velkém. Ubytování v luxusním hotelu s výhledem na Eiffelovu věž, návštěva Disneylandu, prohlídka památek a muzea Louvre, a zejména nákupy. Ke svým narozeninám si brunetka, občanským jménem Kristýna Třešňáková, splnila sen a nadělila si ikonickou kabelku Chanel. Prostřednictvím svého profilu na sociální síti Instagram se novým úlovkem jaksepatří pochlubila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám