Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomáš Klus (37) oslavil 15. května čtyřiatřicáté narozeniny a na sociální síti se pochlubil dárkem, který dostal od manželky Tamary. „Že mám nejlepší holku na světě, to vím, ale že je takhle boží...,“ neskrýval dojetí.

„Poslední dobou šla hodně do sebe, a nejen že jsme Josefíně k narozeninám pořídili křečka, ale víte, co jsem dostal k narozeninám já? Mně se chce úplně brečet - já mám slepice!“ vyprávěl fanouškům bez legrace. „Snil jsem o tom osm let,“ dodal Tomáš, jehož rodina teď bude co do zdrojů potravy o něco soběstačnější, a tedy i ekologičtější.

K ekologii a udržitelnému životnímu stylu mají Klusovi obecně velmi blízko, a zpěvák tuto tematiku šíří i mezi své fanoušky. Naposledy sdílel výzvu na sběr a podporu zálohování PET lahví.

Tomáš Klus

Klus není jedinou českou celebritou, která se dala na chov slepic, chválí si ho třeba Alice Bendová. „Chceme být soběstační, takže ještě chybí kráva, prase, koza a kachny,“ smála se herečka a nová posila seriálu Slunečná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám