Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Tomáš Klus (37) se dočkal třetího potomka. Po prvorozené Josefíně a prostředním Alfrédovi dnes jeho žena Tamara porodila dceru Jenovéfu.

Klus byl manželce u porodu oporou a plánuje jí být i dále, práci teď odsunul bokem. „Do práce se nebudu vrhat, dneska, a ještě několik následujících dní,“ řekl na Frekvenci 1. Tam se také vyznal z toho, jak jeho život ovlivnila manželka Tamara.

„S mojí ženou přišel do mýho života úplně jinej vítr a ten změnil úplně všechno a teďka jsem šťastnej. Už nehledám štěstí v cizích stájích,“ řekl Tomáš.

Když přišla řeč na novou desku, uvedl, že jen tak nebude. „Deska se pomalu líhne na svět, ale ještě to bude delší líhnutí než to, kterého jsem byl dneska svědkem,“ říká Klus, pro kterého je rodina absolutní prioritou. „Teď do nich (dětí) musíme investovat energii, to je naprosto přirozené a nemáme s tím problém. Naopak nás to těší, protože na dětech je nejvíc vidět, jak dobrá investice je láska. Jak se ti to vrací a kveteš sám,“ řekl Super.cz v jednom z nedávných rozhovorů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám