Hlavní obsah
Článek

Za slušňáka není jen na filmovém plátně, ale také v civilu. Letos v dubnu tomu bude už 30 let, co Tom Hanks (61) vstoupil do manželství s hereckou kolegyní Ritou Wilson (61). Tak stabilní a spokojený pár je v Hollywoodu velkou vzácností.

Představitel Forresta Gumpa se na svou ženu může spolehnout za všech okolností. Rita se stále věnuje herectví, ale mnohem častěji se ve společnosti objevuje jako doprovod svého slavnějšího manžela. V uplynulých dnech spolu procestovali půlku světa.

V neděli pár, z něhož láska vyzařuje i po třech společných dekádách, v Los Angeles navštívil udílení Zlatých Glóbů. Tom Hanks z něj odešel s prázdnou, ale náladu si v úterý spravil v New Yorku, kde jej za roli ve filmu Akta Pentagon: Skrytá válka ocenila organizace National Board of Review. Rita na dalším ceremoniálu nechyběla stejně jako o den později v Londýně, kde měla novinka režiséra Stevena Spielberga evropskou premiéru.

Herečtí manželé spolu mají dvaadvacetiletého Trumana a sedmadvacetiletého Chestera, který měl v minulosti problémy s návykovými látkami. Na drogách závislý syn nebyl pro jejich manželství jedinou zkouškou. Rita bojovala s rakovinou prsu a podstoupila mastektomii. Tom je pro ni obrovskou oporou. Rakovina totiž jeho exmanželku Samanthu Lewes v roce 2002 připravila o život.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám