Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Životopis Toma Cruise (61) je opravdu pestrý, a to nejen v případě výčtu jeho filmových rolí, ale také, co se týče jeho soukromého života. Slavný herec má za sebou tři manželství, ve všech případech s hollywoodskou kolegyní.

Nicole Kidman (56) a Katie Holmes (45), která je matkou jediného hercova biologického potomka, si po boku Cruise vybaví každý. Jeho první manželství s Mimi Rogers (59) je však už dávno pozapomenuto. Tato herečka byla jeho manželkou v letech 1987 -1990, což je období, kdy Tom natočil své slavné filmy Rain Man a Narozen 4. července.

Mimi Rogers se už před sňatkem s Cruisem stačila jednou rozvést, a od roku 2003 je jejím manželem producent Chris Ciaffa, s nímž má dceru Lucy a syna Charlieho. Manželství Toma a Mimi zůstalo bezdětné, ale herce přesto výrazně ovlivnilo. Jeho první žena jej totiž přivedla ke scientologické církvi, která by se dala s nadsázkou označit za jeho čtvrtou manželku.

Po rozvodu s Mimi Rogers se hvězda filmů Mission: Impossible, Válka světů či Minority Report oženila s Nicole Kidman. Herecký pár spolu vydržel 11 let, během nich si adoptoval dvě děti. Šest let pak trvalo manželství s Katie Holmes, jež Cruiseovi v roce 2006 porodila dceru Suri.

Se kterou manželkou to Tomu Cruiseovi slušelo nejvíce?
Mimi Rogers
16 %
Nicole Kidman
23 %
Katie Holmes
61 %
Celkem hlasovalo 24029 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám