Hlavní obsah
Článek

Moderátorka VyVolených Tereza Pergnerová (49) si přísně střeží své soukromí. Před médii chrání nejen své děti Samuela a Natálku, ale příliš často se na veřejnosti neobjevuje ani se svým přítelem Jiřím Chlebečkem, se kterým se v minulosti rozešla a opět se k sobě vrátili.

„Pro mě je směrodatná rodina, bydlíme spolu, jsme spolu, vychováváme spolu děti. A snad je to dobře. Život má srovnanej, vrátili jsme se k sobě, proběhlo nějaké odpuštění. Ono je lehké se opouštět, když nejsou děti. Když je máš, je to téměř dané. Jsem šťastná," řekla Super.cz nedávno Tereza.

S Jiřím se Tereza ruku v ruce objevila nedávno na křtu geparda ve Dvoře Králové a cukrovali jako hrdličky. Tereza se stala jednou z kmoter malého geparda, surikaty a také hudebního cédéčka písničkářky Jany Rychterové. Gepard dostal ochranitelské jméno Samuel Tahje.

Tereza s Jiřím si pak s malým gepardem pohráli ve výběhu. „Já jsem na zvířata zvyklá, ale gepard mě opravdu dostal. V tom výběhu jsem žila čistě jen přítomností. Připadala jsem si jako malá holka. On neslyší, ale přesto, když jsem na něj volala jeho novým jménem, krásně na mě reagoval. Byl to pro mě krásný zážitek,“ líčila moderátorka Tereza s očima navrch hlavy svůj zážitek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám